Fori di zucca (flori de dovlecel)

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 23 Aug 2014 | 2821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • dovlecei cu flori
  • 2 oua
  • faina cat cuprinde
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fori di zucca (flori de dovlecel):

Ouale se amesteca bine cu condimentele,faina se pune cat cuprinde.

Floriile de dovlecel se spala bine,se usuca,se dau prin amestecul de ou si se pune la prajit in ulei incind.

Se scot pe un servet de bucatarie.

Se servesc calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fori di zucca (flori de dovlecel)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

roxana_simona 1

15.10.2014, 18:24

Bya Ralu 1

03.12.2014, 20:19

mihaelar63 1

29.01.2016, 09:22

De un secol vreau sa fac si eu . Cred ca asta vara am cules flori de dovlecel de vreo trei ori si nu am finalizat ))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zucchini si flori de zucchini pane