Friganele

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2011 | 5538 vizualizari

 

Daca am facut mancara de mazare a fost obligatoriu sa fac si friganele.

 

INGREDIENTE

  • 1 franzela
  • 500ml lapte
  • 2 oua
  • 1 lingura zahar
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele:

Franzela se taie felii potrivite.

Ouala se bat bine cu un praf de sare intr-un casrton.

Laptele se amesteca cu zaharul.

Uleiul se pune intr-o tigaie antiaderenta si se incinge.

Feliile de paine se inmoaie in lapte se scurg putin, se trec prin oul batut si se pun la prajit in uleiul incins.

Se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Se pot servi si ca desert pudrate cu zahar vanilat.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitive friganele la cuptor cu branza