Friganele cu legume trase la tigaie

de katty in Mancaruri de legume, 12 Mar 2021 | 2363 vizualizari

 

Imi era dor de niste friganele, dar de data aceasta l-am transformat intr-un pranz delicios.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de paine
  • 150 ml lapte
  • 3 oua
  • 1 punga legume congelate (mazare, fasole verde, porumb, morcov)
  • 2 linguri ulei
  • 15 gr unt
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele cu legume trase la tigaie:

Punem laptele intr-o farfurie adanca. Intr-o alta farfurie batem ouale. Trecem pe rand feliile de paine prin lapte, apoi prin oul batut si le rumenim pe ambele parti intr-o tigaie incinsa in care am pus uleiul. Scoatem feliile de paine pe hartie absorbanta.

Intr-o tigaie punem untul la topit, apoi adaugam legumele congelate. Presaram sare si piper dupa gust. Lasam legumele sa se inmoaie usor. Servim friganelele cu legumele calde.

TIPS-URI

1

puteti folosi orice legume va plac

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu legume trase la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ratatouille