Frigarui aperitiv cu Miez de lapte

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2012 | 15995 vizualizari

 

Dupa cum unii dintre voi stiti, luni a fost ziua mea... De nastere si de nume! Adica doi in unu, nu gluma! Ca orice bucatareasa care se respectra, am intins o masa colectiva la locul de munca. Mai jos... o parte din aperitive!

 

INGREDIENTE

  • Pentru frigarui:
  • rosii foarte mici (nu cherry)
  • castravete taiat rondele
  • ridichii
  • cascaval
  • masline verzi
  • oua de prepelita
  • miez de lapte
  • frigarui medii
  • Pentru fundite (cele din mijloc):
  • salam
  • cascaval
  • branza brie
  • masline verzi
  • scobitori
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui aperitiv cu Miez de lapte:

Legumele le-am spalat, apoi castravetele l-am taiat rondele, ridichiile jumatati. Cascavalul l-am taiat patratele de cca 2/2 cm. Am format frigaruile in urmatoarea ordine:

1. ridichie, cascaval, castravete, rosie, cascaval, castravete, masline, miez de lapte

2. ridichie, cascaval, castravete, rosie, cascaval, castravete, masline, oua prepelita

Pentru fundite, am indoit feliile de salam pe jumatate, in mijlocul funditei am pus bucati de cascaval, bucati de branza brie, si masline verzi, facand 3 sortimente de fundite.

Si daca v-a placut ce am facut... va invit la masa! :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui aperitiv cu Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Sim0na 1

01.05.2012, 19:36

Va multumesc tuturor ptr aprecieri si urari! Va si va cu mare drag!

mihaelar63 1

14.05.2012, 11:04

Harnicuta bucatarasa noastra

Sa ne traiesti

babi5 1

12.06.2013, 19:51

buneeeeee11 si sanatoase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume gratinate