Frigarui de pui cu carnaciori afumati

de RuxyRux in Pui, 26 Oct 2016 | 2408 vizualizari

 

...cu sos de usturoi si cartofi prajiti....va las sa va imaginati ce gust fantastic are combinatia!

 

INGREDIENTE

  • cate o lingurita din fiecare condiment Souvlaki si Gyros( vezi foto, eu am gasit la Liddl)
  • un praf sare de mare
  • o lingura ulei de masline
  • ulei de masline pentru uns gratarul
  • 1 ardei gras mare rosu
  • 1 sau 2 bucati carnacior afumat
  • 1 bucata mare de piept de pui
  • betisoare de frigarui
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui cu carnaciori afumati:

Pieptul de pui se feliaza si se marineaza minim o ora in ulei de masline, condimente si sare. Carnaciorii se taie in bucati, la fel si ardeiul.

Se prepara frigaruile, se infig pe rand carnea, ardeiul si carnaciorii si se pun pe gratar. Se intorc pe toate partile pana cand sunt gata.

Se mananca cu sos de usturoi din belsug si garnitura preferata!

 Am o reteta incredibila de crema de usturoi..cine a mancat o data la mine...a plecat si cu reteta! :)))) o las mai jos in caz ca sunt doritori! :))))))

http://www.bucataras.ro/retete/crema-de-usturoi-14615.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui cu carnaciori afumati" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu galuste