Friptura aromata de curcan la slow cooker Crock-Pot

de anca_rm in Slow Cooker, 4 Sep 2017 | 5775 vizualizari

 

Am ajuns din nou la slow cooker Crock-Pot, oala ,,minune,, . In cursul saptamanii cand nu am timp de stat in bucatarie imi este de mare ajutor.
Si de aceasta data am pus-o la treaba si ca de obicei a facut o treaba excelenta .
Am pus in ea niste carne de curcan, de la tara, si cand am ajuns acasa friptura era gata iar casa mirosea a mancare proaspata si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • carne de curcan (eu am folosit un picior si o aripa)
  • sare
  • piper
  • jumate de lamaie
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei usturoi
  • 2 rosii
  • 100 ml vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura aromata de curcan la slow cooker Crock-Pot:

Lamaia o stoarcem intr-un castronel mic si amestecam cu ea sarea si piperul.

Ungem carnea cu acest amestec si o asezam in vasul de la slow cooker Crock-Pot.

Taiem ceapa in bucati mai mari, ardeiul in fasi iar usturoiul il zdrobim.

Rosia trebuie sa o decojim si sa o taiem in bucati mari.

Asezam legumele in vas rasfirate.

Turnam vinul alb si pornim slow cookerul pe temperatura joasa pentru 4 ore.

Daca dupa acest timp nu este gatita carnea se poate mari timpul.

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura aromata de curcan la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu carne de curcan cu zeama de varza