Friptura de crap la cuptor

de nadina73 in Crap / Caras, 28 Sep 2010 | 16136 vizualizari

 

O nebunie de friturica cu mamaliguta si mujdei. Papi si nu te mai poti satura

 

INGREDIENTE

  • 2 crapi mari
  • 300 ml ulei
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de crap la cuptor:

Se curata crapul de solzi si intestine ,se portioneaza si se spala foarte bine.

Se pun bucatile de peste pe un prosop sa se scurga bine  de apa, dupa care se tamponeaza bine cu un servet de hartie pt a nu ramane apa.Se condimenteaza cu sare si piper .

Se pune uleiul intr-o tava si se pune in cuptor pana se infierbinta foarte foarte bine si abia apoi se pun bucatile de peste ,altfel se fierbe nu se prajeste .

Se pune tava la cuptor pentru 15 minute la 200 grade ,dupa care se scoate tava se intorc bucatile de peste se pune usturoiul pisat bine  amestecat cu sare si putina asa se mai pune tava la cuptor inca 20-25 minute la foc maxim 250 grade pana se rumeneste bine.

Se serveste cu mujdei si mamaliguta.

PS: va pun poza cu tatal meu cum curata pestele prins de el,e inebunit cu pescuitul

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

nadina73 1

03.10.2010, 16:40

intradevar adina a fost foarte delicios

Crista_Luca 1

04.10.2010, 12:38

ce bine arata . cred ca sunt delicioaseeee ....si noua ne place pestele ..mai ales cand sotul merge la pescuit .... si aduce cate un crap ....

Crista_Luca 1

04.10.2010, 12:38

ai 5 f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu ceapa si praz