Friptura de porc cu carnaciori

de mihaelar63 in Porc, 13 Apr 2020 | 1969 vizualizari

 

 Am dorit sa prepar ceva bun , gustos si rapid . Tocmai am primit carnaciori proaspeti dar prea putini , asa ca a pus langa ei si care si am preparat o friptura rumena de toata frumusetea . Garnitura este la alegere. Noi din motive bine intemeiate am pus alaturi doar o salata !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carnati subtiri de porc -proaspeti
  • 300 gr ceafa de porc
  • 300 gr pulpa de porc
  • 2 cepe verzi
  • 2 usturoi verde
  • 1 lingurita cimbrisor uscat maruntit
  • boia dulce de ardei
  • piper negru macinat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu carnaciori:

  1. Carnea se taie felii si se asaza in tava.
  2. Deasupra puneti carnaciorii subtiri .
  3. Ceapa si usturoiul verde se taie rondele .si se pun deasupra carnurilor in tava .
  4. Adugati cimbrisor , sare , piper si boia .
  5. Se toarna apa , cat sa acopere toate ingredientele .
  6. Nu am mai pus ulei , fiind suficienta grasimea eliberata la coacere .
  7. Se da tava la cuptor acoperita cu o folie de aluminiu timp de o ora .
  8. In ultima parte a coacerii se scoate folia de aluminiu si se lasa sa se rumeneasca frumos friptura .
  9. Friptura de porc se serveste cu garnitura si salata preferata .

                                               Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

In ultima parte a coacerii se scoate folia de aluminiu si se lasa sa se rumeneasca frumos friptura .

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc cu condimente -la cuptor