Friptura umpluta

de Furnicuti in Porc, 12 Iul 2011 | 4057 vizualizari

 

O reteta cu tenta chinezeasca, inspirata dintr-o revista.

 

INGREDIENTE

  • 4 cotlete porc fara os (cam 700g)
  • 1-2 rosii
  • 100 - 120 g cascaval
  • 2 linguri sos soia
  • 100 ml vin
  • 4 linguri ulei
  • sare, piper, boia

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura umpluta:

Spalam cotletele, le batem cu ciocanul de snitele si le condimentam cu sare, piper si boia. Cascavalul il taiem felii subtiri, la fel si rosiile.

Punem pe fiecare cotlet, pe jumatate, cateva felii de cascaval si rosii. Aducem partea cealalta de carne peste umplutura si prindem cu scobitori.

Ungem friptura cu sos de soia si incingem uleiul intr-o tigaie de teflon cu capac. Prajim la foc potrivit fripturile, preferabil acoperite cu capac. Dupa cateva minute adaugam vinul si inabusim friptura pe ambele parti. Spre sfarsit, cand sunt patrunse, lasam fara capac, pentru a se rumeni putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

deyutzky 1

12.07.2011, 22:15

Furnicuti 1

12.07.2011, 22:25

kamy, noi am facut niste fasole fideluta cu usturoi pt garnitura.
ma bucur ca v-a placut

Sidy 1

13.07.2011, 07:35

O combinatie care mie-mi place tare mult....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de legume cu carne de porc