Mancare de ardei gras cu carne de porc

de Julie in Porc, 16 Sep 2011 | 10179 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc,
  • 1 ceapa,
  • 1 ardei gras rosu,
  • 1 ardei gras verde,
  • 1 ardei gras galben,
  • 4-5 rosii,
  • 4-5 linguri ulei,
  • sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ardei gras cu carne de porc:

Carnea se taie in bucati mai mici si se rumeneste in putin ulei, pana capata o crusta aurie. Se scoate pe o farfurie si se lasadeoparte. In uleiul din tigaie se pune ceapa tocata marunt si ardeii taiati cuburi mici. Se lasa la calit pana se inmoaie. Se pune inapoi in tigaie si carnea si se toarna 200 ml apa calda. Se sareaza, pipereaza si se lasa sa fiarba, acoperit, pana cand apa scade si carnea este gatita. Se pun rosiile, decojite si taiate in cuburi mici. Se mai lasa sa clocoteasca 8-10 minute si se opreste focul. Se adauga patrunjelul si cimbru verde, tocate marunt.

Se serveste fierbinte, cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ardei gras cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole galbena cu carne