Fursecuri

de Gusti in Prajituri, 30 Apr 2013 | 7996 vizualizari

 

Foarte usor de facut si foarte gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana ulei
  • 2 cani faina
  • esenta de rom
  • stafide
  • rahat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Ouale se pun in vasul robotului impreuna cu zaharul si se mixeaza pana se topeste zaharul, cu telul de sarma, pe viteza 8. 

Se adauga uleiul, esenta de rom, apoi faina. Toate ingredientele se adauga treptat in bol. Pentru amestecul acesta am folosit telul plat si am setat robotul pe treapta 4 de viteza. 

Se pune hartie de copt in tava aragazului si cu o lingurita se toarna compozitie in tava, lasand spatiu intre fursecuri, pentru ca ele mai cresc putin. 

Fursecurile se pot decora cu stafide, rahat sau se pot lasa simple, dupa placul fiecaruia. Oricum ar fi, sunt foarte gustoase .

Fursecurile se lasa la copt 8-10 minute, la foc moale, pana se rumenesc usor. 

 

Despre Kitchen AID

Un produs oferit de www.bucatarie360.ro

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Inimioare de ziua indrăgostiților