Fursecuri cu aroma de portocala si ciocolata neagra

de Ina in Dulciuri, 14 Dec 2014 | 11802 vizualizari

 

Extrem de fine si fragede! :x
Reteta preluata de la Lily_Musat, careia-i multumesc! :-*

 

INGREDIENTE

  • 180g Rama mit Butter
  • 70g zahar pudra,
  • 1ou,
  • 300g faina,
  • un praf de sare,
  • esenta de portocala

Decor

  • 100 g ciocolata neagra
  • bomboane decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu aroma de portocala si ciocolata neagra:

Mixam margarina cu zaharul, apoi adaugam  oul si treptat faina, esenta de portocale si sarea , omogenizand bine totul. 

Cu compozitia rezultata umplem presa pentru fursecuri  si  spritam direct pe tava de copt, neunsa. ( eu folosesc hartie de copt ) .

Coacem fursecurile la cuptor, cca. 12 minute, la  foc mediu  ( depinde de cat de bine va coace cuptorul ).

Cand se racesc, inmuiem fursecurile pe jumatate, cu ciocolata neagra topita . Eu am presarat si bomboane de decor, apoi le-am tinut o ora la frigider, sa se intareasca ciocolata. 

Se topesc in gura, de fragede ce sunt! :x

TIPS-URI

1

Din compozitia obtinuta ies 3 tavi obisnuite cu fursecuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu aroma de portocala si ciocolata neagra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

Ina 1

19.12.2014, 23:01

Va multumesc tuturor pentru aprecieri!

DIANA B 1

29.03.2015, 10:02

Ce grozave sunt , sa rontai , pana-ti amortesc maxilarele

Prezentarea este de mare clasa
Pupici , Ina !

Ina 1

29.03.2015, 11:01

Diana )
De rontait se rontaie doar partea cu ciocolata, pentru ca fursecul e foarte fraged, se topeste in gura

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Limbi de pisica