Fursecuri cu ciocolata

de elena1988 in Dulciuri, 26 Mar 2011 | 5856 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de unt sau margarina
  • 130 gr de ciocolata alba
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 gr de zahar pudra
  • 2 albusuri
  • putin praf de copt
  • esenta de vanilie
  • faina cat sa iasa un aluat bun de modelat
  • ciocolata pentru deasupra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Albusele se bat spuma,untul se freaca cu zaharul pudra si vanilat.

Se adauga putina faina, albusele si pe urma ciocolata topita, esenta de vanilie, apoi mai punem faina.

Trebuie sa rezulte o crema tare de pus in sprit.

Intr-o tava punem hartie de copt apoi facem fursecurile, dam la cuptorul incins 5-8 minute, apoi ornam cu ciocolata.

TIPS-URI

1

astea sunt primele mele fursecuri , le-am facut mai demult, puneti mai multa faina in aluat ca sa iasa tare, vor iesi mai frumoase si isi vor pastra forma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri din faina de migdale