Fursecuri cu ciocolata , nuci si cardamon

de katty in Dulciuri, 20 Dec 2014 | 3401 vizualizari

 

Crocante si aromate, sunt minunate in aceasta perioada a sarbatorilor de iarna.

 

INGREDIENTE

  • 230 gr ciocolata cu lapte
  • 150 gr zahar
  • 3 oua intregi
  • 130 gr unt
  • scortisoara macinata
  • cardamon macinat
  • nuci tocate marunt
  • 330 gr faina
  • 5 gr praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata , nuci si cardamon:

Mixam untul la temperatura camerei cu zaharul .Adaugam pe rand ouale.Topim la bain-marie ciocolata,apoi o lasam sa ajunga la temperatura camerei.Amestecam intr-un vas faina cu praful de copt, scortisoara si cardamonul.

Punem ciocolata topita in compozitia cu unt si oua, omogenizam, apoi turnam amestecul de faina si condimente.Omogenizam bine.

Cu ajutorul a 2 lingurite luam din compozitie si punem intr-o tava pe hartie de copt , pastrand distanta intre ele.Presaram deasupra nuci tocate.Dam tava la cuptor pentru 10-15 minute, pana se usuca, fara a se rumeni.(din aceasta compozitie ies aproximativ 40 de bucati)

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata , nuci si cardamon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu ciocolata si fulgi de migdale