Fursecuri cu ciocolata si alune

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 6 Noi 2015 | 4369 vizualizari

 

Pentru Saptamana barbatilor care gatesc.

Dementiale.

 

INGREDIENTE

  • 220 g ciocolata neagra
  • 80 g unt
  • 100 g faina
  • 150 g zahar
  • o lingurita praf de copt
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • esenta portocale
  • alune tocate
  • pepite de ciocolata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata si alune:

Topim ciocolata cu untul. Lasam sa se raceasca. Mixam ouale cu zaharul si esenta de portocale, apoi adaugam ciocolata topita.

Separat amestecam faina cu praful de copt si sarea. Amestecam cele 2 compozitii, apoi adaugam pepitele de ciocolata si alunele tocate.

Compozitia este mai moale.Asezam intr-o tava hartie de copt si punem din compozitie cu ajutorul unei lingurite.

Introducem la cuptor 10-15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata si alune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clafoutis cu visine