Fursecuri cu dovleac

de ionela2682 in Prajituri, 3 Noi 2010 | 7389 vizualizari

 

Da...stiu ..o sa ziceti ca v-am inevunit cu dovleacul dar sincer sunt niste fursecuri delicioase ! SURSA:
http://www.joyofbaking.com/PumpkinCookies.html

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina (260 g),
  • 1 plic praf de copt,
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu,
  • scortisoara ,
  • nucsoara,
  • cuisoare,
  • 1 cana piure de dovleac (215 g),
  • sare,
  • 2 oua mari,,
  • 1 1/2 cana zahar (260 g),
  • 1/2 cana ulei (120 ml),
  • esenta de vanilie,
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu dovleac:

Am amestecat piureul de dovleac ,cu ouale ,zaharul,uleiul
-separat ,faina ,condimentele sarea
-cele doua compozitii se vor amesteca

-se formeaza fursecurile in tava cu hartie de copt
-se dau la cuptor pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

vanilla 1

04.11.2010, 13:27

AI PUTEA SA IMI SPUI SI MIE CE APARAT FOTO FOLOSESTI?

ionela2682 1

04.11.2010, 13:29

Am un Samsung..dar nu aparatul este de vina...lumina naturala ..din experienta zic!

nadina73 1

05.11.2010, 01:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu cacao si ciocolata alba