Fursecuri cu lamaie si smantana

de Mitinita in Prajituri, 9 Mar 2011 | 7542 vizualizari

 

"Biscuits&Slices" de la Australian Women's Weekly este cartea din care am facut cele mai bune fursecuri. Nici o reteta nu a dat gres si cum inca nu le-am incercat pe toate mai sunt multe minunatii de descoperit.

 

INGREDIENTE

  • 125 gr margarina (eu am folosit Unirea)
  • 2 lingurite de coaja de lamaie rasa
  • 3/4 cup zahar (150 gr)
  • 1 1/2 cup faina (200 gr)
  • 1/4 cup smantana
  • 1 lingura suc de lamaie,proaspat stors
  • coaja de citrice confiata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu lamaie si smantana:

Se amesteca margarina topita cu zaharul pana devina cremoasa.

Adauga faina,smantana si sucul de lamaie.

Se pune compozitia intr-un sprit si se spriteaza fursecurile cu forma de steluta.

Se orneaza cu coaja de citrice confiata.

Se coc in cuptorul preincalzit cam 8 minute sau pana incep sa se rumeneasca.

Se lasa sa se raceasca 5 minute si se scot din tava.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu lamaie si smantana" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti deliciosi