Fursecuri cu nuca

de ionela2682 in Prajituri, 25 Oct 2010 | 4396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana unt (113g) la temp camerei,
  • 1/4 cana (150 g)zahar,
  • 1 ou mare separat,
  • 1/2 fiola esenta de vanilie,
  • 1 cana (230 g)faina,
  • sare,
  • 3/4 cana(100 g) alune,
  • migdale ,
  • nuci tocate,
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca:

-se bate untul la temp camerei cu zaharul pana devine pufos,se adauga galbenusul si esenta de vanilie

-faina se amesteca cu sarea dupa care se adauga in untul omogenizat

-daca aluatul este prea moale se da la rece pentru 30 min

-albusul se bate putin iar dupa ce am format fursecurile ,se vor trece prin el si apoi prin nuci tocate

-se pun in tava cu hartie de copt si se coc la 170 g pentru 15-20 min

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

pe 29.05 la 11:02

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri rapide cu unt