Fursecuri fragede ,, Arici,,

de anca_rm in Dulciuri, 23 Oct 2015 | 3703 vizualizari

 

Este o reteta inspirata de ChefCriket si este perfecta daca o pregatiti impreuna cu copii .

 

INGREDIENTE

  • -150 gr unt
  • -3 oua
  • -300 gr zahar
  • -1 plic zahar vanilat
  • -coaja razuita de la o lamaie
  • -600 gr faina
  • -1 plic praf de copt
  • -praf de sare
  • -250 gr cereale duo
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede ,, Arici,,:

Untul impreuna cu zaharul (ar fi bine sa utilizati zahar pudra pentru a scurta timpul de mixare) il mixam bine pana cand devine spumos. Adaugam pe rand cate un ou mixand bine dupa fiecare. Punem zaharul vanilat , coaja razuita de lamaie , sarea si faina amestecata cu praful de copt .

Omogenizam .

Aluatul obtinut trebuie sa fie unul elastic cu care sa puteti lucra .

Punem aluatul intr-o punga de plastic sau intr-o folie alimentara si dam la frigider pentru 30 minute .

Pe o farfurie punem cerealele duo (albe si negre bilute ) .

Luam din aluat cam cat o nuca, formam o bila si lipim de ele cerealele . Eu le-am rostogolit prin farfurie , dar a mai fost nevoie sa mai pun si cu mana .

Asezam pe o tava tapetata cu hartie si dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 20 minute .

Sunt frumoase si atractive pentru copii. Se pastreaza intr-o cutie metalica pentru mult timp . 

TIPS-URI

1

mi-au iesit 30 bucati

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede ,, Arici,," nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

Brioșe cu ou și gorgonzola dulce

pe 27.05 la 16:02

Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola

pe 27.05 la 15:14

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu nuca, umplute cu caramel