Fursecuri simple

de Miha in Dulciuri, 6 Aug 2010 | 12494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • 100 g unt
  • esenta de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 220 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri simple:

Oul se bate bine impreuna cu zaharul, esenta de vanilie si un praf de sare.

Untul se topeste si se toarna peste ou, mixand usor. Punem apoi faina amestecata cu praful de copt si cu ajutorul unei linguri omogenizam. Vom obtine un aluat moale, dar care dupa ce va sta la frigider minim jumatate de ora se va intari considerabil.

Rupem bucatele din aluat si formam bilute, pe care le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor la foc mediu, in jur de 10 minute, pana incep sa se aureasca pe margini.

Se pudreaza cu zahar sau se spriteaza cu ciocolata, dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri simple" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

eleny2010 1

18.11.2010, 21:26

interesant . cu o asa reteta [pot incepe si eu sa invat sa fac fursecuri )

Lau 1

09.12.2011, 14:00

Miha 1

09.12.2011, 21:53

multumesc!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert baigli/cozonac unguresc