Fursecuri vieneze

de Alina26 in Prajituri, 4 Aug 2014 | 12195 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 225 g unt
  • 75 g zahar pudra
  • 2 oua medii
  • 275 g faina
  • o jumatate de lingurita de praf de copt
  • sare
  • esenta de vanilie
  • PENTRU DECORAT
  • gem de cirese
  • 100 g ciocolata alba
Portii: 28
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri vieneze:

Peincalzim cuptorul la 180 grade.

Punem untul la temperatura camerei si zaharul intr-ul bol si mixam pana devine o pasta moale si pufoasa.

Punem ouale, sarea, esenta de vanilie si amestecam. Apoi adaugam faina si praful de copt treptat si amestecam cu o lingura de lemn pana se formeaza un aluat moale.

Punem hartie de copt in tava si incepem sa facem formele. 

Punem tava in cuptor pentru aproximativ 15 min pana devin fursecurile aurii. 

Le scoatem din cuptor si le lasam sa se raceasca.

Dupa ce s-au racit incepem sa le ungem cu gem pe partea plata a fursecului si le lipim cu un alt fursec.

Pentru a decora fursecurile, topim ciocolata la baie marie apoi scufundam capetele fursecurilor in ciocolata. 

Le lasam pe grilul de la cuptor pentru o ora pt a se fixa ciocolata.

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice fel de ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri vieneze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Alina26 1

10.08.2014, 16:40

Mulțumesc pentru aprecieri!!!

Panacris 1

13.08.2014, 16:43

Alina26 1

04.09.2014, 10:05

Mulțumesc mult pentru aprecieri! !!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri