Galuste din cartofi la cuptor

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2010 | 64880 vizualizari

 

Este dupa reteta lui Amalia http://amalia-mylife.blogspot.com/2010/09/galuste-de-cartofi-la-cuptor.html,foarte buni

 

INGREDIENTE

  • 1,2 kg cartofi
  • 3 oua
  • 230 g faina
  • patrunjel verde
  • sare
  • 6 linguri smanatana
  • 300 g mozzarella razuita
  • 5 linguri apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste din cartofi la cuptor:

Se fierb cartofii ,iar dupa ce s-au racit se razuiesc.

Se amesteca cartofii razuiti cu ouale ,faina si eu am pus si 150 mozzarela razuita

Se framanta toate bine,dupa care cu mana uda se formeaza bilute care se fierb in apa cu sare 15-20 minute.

Cand sant fierte se scot si se pun intr-un vas de yena  care in prealabil a fost pusa smantana 6 linguri amestecata cu 5 linguri apa.

Se presara mozzarela sau cascaval si patrunjel verde dupa care se da tava la cuptor 20-25 minute la 200 grade pana se rumenesc frumos.

Merg perfect ca si garnitura langa  o friptura   pui,porc........pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste din cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

nadina73 1

01.12.2010, 02:27

motane te-am botezatlasa vi dupa purcel ce mai

nadina73 1

01.12.2010, 02:27

multumesc mult gasca minunata

mihaelar63 1

01.12.2010, 02:57

ridic doua degete si spun ,, sunt si eu aici si vreau galuste cu cartofi ''

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti