Găluște din Ricotta în sos de roșii

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 5 Mar 2014 | 4015 vizualizari

 

O rețeta Jamie Oliver-15 minutes meals

 

INGREDIENTE

  • Pentru găluște:
  • 250 grame Ricotta
  • coaja de la 1 lămâie
  • 40 grame parmezan ras
  • 1 lingură făină
  • un ou
  • puțină nucșoară
  • Pentru sos:
  • 400 grame passata
  • 8 măsline Kalamata
  • 2 file anșoa
  • 2 căței de usturoi
  • o mână busuioc proaspăt
  • puțin oțet balsamic
  • 1/2 pahar apă
  • 1/2 linguriță chili uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Găluște din Ricotta în sos de roșii:

Se amestecă toate ingredientele pentru găluște, cu ajutorul unui tel. Într-o tigaie, se încălzește puțin ulei de măsline, iar cu o lingură se formează găluște care se prăjesc pe ambele părți până devin ferme. 

Într-o tigaie, se încălzește ulei de măsline și se adaugă anșoa. Cu o lingură se sfărâmă acestea, până devin o pastă. Se adaugă usturoiul pisat, chili, passata, apa, sare și piper, iar după ce începe să fiarbă măslinele și busuiocul tocat. 

Se servesc găluștele cu sos și decorate cu frunzulițe de busuioc și oțet balsamic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Găluște din Ricotta în sos de roșii" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Galuste din branza de vaci cu sos