Gaspacho cu iaurt, castravete, rosii si ardei

de Catalina L in Supe/Ciorbe, 19 Iul 2020 | 2105 vizualizari

 

'reteta de vara'
O reteta rapida de vara.
Facuta cu ce aveam in frigider, minunata seara si puteti congela o parte. 
https://www.blogulluicatalina.com/2020/07/gaspacho-cu-iaurt-castravete-rosii-si.html

 

INGREDIENTE

  • 2 rosii
  • 1/2 castravete
  • 1 ardel rosu
  • 1/2 ardel galben
  • 2 catei de usturoi
  • 1 iaurt cu lapte de capra -115 ml
  • 2 linguri otet balsamic de Modena
  • 2 linguri ulei de masline
  • 40 gr de ricotta sarata sau feta
  • sare, piper
  • paprika
  • busuioc proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gaspacho cu iaurt, castravete, rosii si ardei:

Curatati si spalati legumele.

Taiati-le bucati si puneti-le in robot pentru mixat.

Adaugati iaurtul, uleiul, otetul si 30 gr de ricotta.

Mixati tottul si condimentati dupa gust.

Puneti la rece intr-o cutie cu capac si lasati 4 h la rece inainte de a servi.

Serviti in verine sau in farfurii, decorati cu ricotta rasa, busuioc si otet balsamic.

Super bun, racoritor si gustos.

TIPS-URI

1

reteta pentru 6/8 verine sau 4 farfurii

Daca ti-a placut reteta noastra "Gaspacho cu iaurt, castravete, rosii si ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

20.07.2020, 21:00

Gherca Daniela 1

20.07.2020, 23:17

mihaelar63 1

21.07.2020, 00:54

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu galuste de gris