Gazpacho - supa fara foc a spaniolilor

de Adinuta in Vegan / Raw vegan, 13 Apr 2010 | 11315 vizualizari

 

Aceasta supa cruda este consumata de spanioli mai ales vara, deoarece este foarte racoritoare. Insa cum a venit deja primavara, putem incepe de pe acum, deoarece legumele verzi si rosii din care este facuta, sunt o sursa excelenta de vitamine si energie. Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 5-7 rosii
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1/4 zucchini
  • 1/2 castravete mare
  • 1/4 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 1/2 cana ulei de masline presat la rece extra-virgin
  • 1/4 lingurita piper cayenne
  • 1/4 manunchi patrunjel
  • 3 linguri otet balsamic
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gazpacho - supa fara foc a spaniolilor:

Pasul 1: Se spala bine legumele, se zvanta, se scot semintele daca e cazul. Rosiile, ardeii, zucchini, castravetele se taie cubulete, ceapa si usturoiul mai marunt. Se pun intr-un bol adanc si se amesteca bine.

Pasul 2: Patrunjelul se taie si el, dar nu foarte finIntr-un castronel se face un sos din ulei de masline, cayenne, patrunjel si otetul balsamic si un pic de sare. Amestecati bine si puneti peste legume.

Pasul 3: Luati din amestecul de legume cu sos o cana si jumatate de compozitie. Dati-o prin blender pana rezulta un sos fin. Puneti acest amestec din nou peste legume. Amestecati. Se serveste rece. (puteti sa il mai dati la frigider un pic daca blenderul a incalzit ingredientele) Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho - supa fara foc a spaniolilor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

ionix 1

16.04.2010, 17:24

si eu am o supa semi-cruda si-o pap numa' eu... cred ca mi-ar placea supita ta asa caaa.... la favorite

elena1988 1

08.02.2011, 10:12

adry88 1

18.05.2011, 22:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gazpacho