Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Miha in Dulceata / Gem, 31 Mai 2010 | 9723 vizualizari
ela 1
bunnnn
mena29 1
foarte bun,mie gemul de capsuni mi se pare cel mai bun
Dana Cristea - pusikmea 1
epurasha2bb 1
noi nu prea manacm gemuri mai mult dulceat dar dintre gemuri asta de capsuni si cel de portocale ne plac cel mai mult! poza ta miha invita la degustare
Sylvia 1
Bestial arata , nota maxima !!! Ce harnicute sunteti ca deja v-ati apucat de dulceturi
Miha 1
Eu de fel nu fac dulceata/gem, decat foarte rar si atunci pentru consumul curent. Pentru iarna n-am facut niciodata.
gaby_duceag 1
Cum asa Dulceso? Eu fac un raft intreg si tu nik ?
Rocsi 1
lia maria 1
arata foarte bine
Mai Gaby...de-am reusi sa dam gata astea 2 borcane ce le-am facut acu. Cre ca imi ajung pana la iarna cealalta.
Multumesc Lia Rocsi
dicarmencitta1957 1
Arata super bine,mi-au luat la trap papilele gustative si numai tu esti de vina draga Miha. Felicitari si 5 furculite.
Multumesc Carmen.
Cu multa placere draga Miha,imi pare rau ca nu prea am timp destul sa stau mai mult pe acest site minunat.
silvi0ara 1
Nicolae 1
Multumesc Silvia! Multumesc Nicolae!
TRIMITE COMENTARIU
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 20:10
ieri la 14:02
de Bucataras 6
ieri la 11:25
ieri la 10:57
ieri la 10:21
de oanapl 7
11 comentarii
de Catalina L 8
9 comentarii
7 comentarii
de - Andreea - 7
de gaby_duceag 8
11 voturi
10 voturi
9 voturi
vasimur
mirela_sagi 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mary_mary 1
laura_n 7
3385 puncte
Rocsi 9
2610 puncte
Constelatialeu 9
2522 puncte
Catalina L 8
1978 puncte
oanapl 7
1227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!