Gem de visine cu zmeura si menta

de susu in Dulceata / Gem, 1 Iul 2013 | 7078 vizualizari

 

o combinatie minunata si o aroma deosebita datorita zmeuricii

 

INGREDIENTE

  • 1 kg visine (750 gr fara samburi)
  • 275 gr zmeura(un pahar mare de plastic)
  • 1 lamaie
  • 500 gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de visine cu zmeura si menta:

Visinele fara samburi se acopera cu zaharul si se dau la rece pentru cateva ore. O parte din ele se mixeaza si restul se lasa intregi. Punem pe foc sa fiarba si dupa cateva minute adaugam lamaia si zmeura mixata partial sau zdrobita cu furculita. Puteti pune doar 300 gr zahar peste fructe si dupa ce a scazut vedeti daca se leaga sau mai trebuie zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de visine cu zmeura si menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Dya Daniela Andrei 1

01.07.2013, 12:12

Minunat!

Simona, menta da un gust minunat dulcetei! Am facut si eu dulceata de visine cu menta! Merita incercata!

susu 1

02.07.2013, 08:13

Dya menta este pentru decor insa am folosit-o la celelalte gemuri cu visine, ii da un fresh deosebit si merge de minune visina cu menta insa aici am vrut sa fie zmeura regina, sa nu-i taie gustul binenteles ca poti pune si menta daca vrei

Krystyan Trendy 1

01.11.2013, 06:49

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gem de visine