Ghiveci la slow cooker Crock-Pot

de Constelatialeu in Slow Cooker, 16 Iul 2016 | 3881 vizualizari

 

Am pus mana pe cioroi si l-am asezonat cu legume......

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel cca 300 g
  • fasole lata galbena cca 200 g
  • 3 cepe de apa
  • 1 vanata cca 300 g
  • 7 fire de usturoi verde
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras portocaliu
  • 150 g morcov
  • 5-6 rosii mai mici
  • sare
  • piper
  • ulei cca 60 ml
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci la slow cooker Crock-Pot:

Cica cioroiul asta Crock-Pot gateste in liniste nici o caraiala nu se aude, poti sa-ti faci manichiura, pedichiura-n liniste cat gateste el......

Asadar si prin urmare, pregatim legumele, le curatam, spalam, taiem, apoi punem in vasul slow cooker Crock-Pot 2.4 l uleiul, adaugam legumele in straturi, presaram sare si piper peste fiecare strat, asezam capacul, bagam in priza si setam la functia high si ''uitam'' de el pana hat vreo 4 ore.Cu o 1/2 de ora inainte sa oprim aparatul adaugam rosiile. Acum sigur ca langa ghiveciul asta merge la fix niste fripturision.....si niste castraveti murati din vara asta....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

ieri la 08:56

Ceesecake fara coacere

de Caty 2

ieri la 05:45

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

pe 11.05 la 10:37

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

pe 11.05 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Melcisori de post cu scortisoara la slow cooker Crock-Pot