Gnocchi cu carnati, rosii si fasole verde

de Corinuta in Jamie Oliver, 28 Sep 2013 | 6610 vizualizari

 

Dupa una dintre "Jamie's 15-Minute Meals". Foarte rapida si foarte buna, daca aveti de toate la indemana! Si e yammiiiii!

 

INGREDIENTE

  • 500 g gnocchi
  • 3-4 bucati carnati proaspeti
  • 5-6 rosii uscate in ulei cu usturoi
  • 125 ml vin
  • 700 g rosii pasate sau bulion
  • 200 g fasole verde
  • sare, piper macinat
  • 1 lingurita maghiran
  • 1/2 lingurita chilli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu carnati, rosii si fasole verde:

Intr-o cratita se pune la fiert apa cu sare pentru gnocchi. In alta cratita sau tigaie se pun rosiile uscate taiate cubulete cu usturoiul si uleiul de pe ele, la incins.

Se scoate carnea din carnati, se arunca pielita, iar carnea se adauga peste rosii si se amesteca din cand in cand. Se adauga maghiranul si vinul la temperatura camerei si se lasa sa fiarba.

Cand apa da in clocot, adaugam gnocchi si lasam sa fiarba 2 minute din momentul in care se ridica la suprafata, apoi ii scurgem de apa.

Daca avem fasole congelata o adaugam direct la carnati, daca avem proaspata o oparim putin inainte. Tot acum se adauga si sosul de rosii peste carnati si se masa sa fiarba cateva minute. Se condimenteaza cu sare, piper si chilli, se adauga gnocchi si gata!

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

daca va place si aveti la indemana, puteti inlocui fasolea verde cu broccoli

2

tot daca va place, puteti folosi carnati picanti

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu carnati, rosii si fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de gnocchi cu rosii si vinete