Gnocchi cu ton si legume

de Ela68 in Paste, 14 Noi 2012 | 4436 vizualizari

 

O mancare foarte gustoasa si foarte usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste gnocchi, nr 85
  • 500 gr amestec mexican
  • 50 gr unt
  • 2 conserve de ton in ulei
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu ton si legume:

Se calesc legumele in unt circa 10-15 minute si se dau cu sare si piper.

Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet, le strecuram si le punem intr-un vas.

Scurgem de ulei cele doua conserve si le turnam impreuna cu legumele peste paste.( putem folosi 2-3 linguri de ulei pentru un plus de gust )

Amestecam, sa se omogenizeze si servim cat este fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu ton si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu sos