Gogosari in otet

de Cofetarul Vesel in Muraturi, 1 Noi 2017 | 6670 vizualizari

 

Sper ca aceasta reteta o sa va placa. Daca v-a placut, va invit cu mare drag sa o incercati!

 

INGREDIENTE

  • 2 kilograme de gogosari spalati si taiati in bucati
  • 2 litri de apa rece
  • 200 mililitri de otet
  • 150 de grame de zahar tos
  • 2 linguri desare
  • boabe de mustar
  • foi de dafin
  • boabe de enibahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Pregatim saramura pentru gogosari. Punem pe rand intr-o oala apa, otetul, zaharul si condimentele. Amestecam bine pana se dizolva zaharul si punem oala pe foc si lasam la fiert saramura (trebuie sa clocoteasca 5 minute).

Dupa ce saramura a fiert, luam oala de pe foc, turnam gogosarii in saramura si ii lasam la oparit pana cand se vor raci complet. Apoi vom pune gogosarii intr-un borcan, vom turna peste ei saramura si vom pune borcanul la rece.

Dupa o zi, gogosarii vor fi numai buni pentru servit!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu conopida