Gogosari in otet, la rece

de cristinutanicolita in Conserve, 4 Noi 2018 | 7471 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg ardei gogosar
  • 1 cana sare
  • 1 cana ulei
  • 1 cana zahar
  • 1 cana otet
  • Boabe de mustar
  • Ienibahar
  • Boabe de piper
  • Foi de dafin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet, la rece:

Gogosarii se spală și se curata de cotoare si seminte. 

Se taie in 4 sau mai multe bucati, in functie de cât de mari sunt ardeii. 

Se pun intr-un vas incapator, se pun restul ingredientelor peste ardei si se lasa la rece până a doua zi. Se mai amesteca din când în când.

Ardeii se pun in borcane spalate si stetilizate. Se păstrează într-un loc racoros.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet, la rece" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu conopida in otet