Gogosari pentru iarna

de luminita79 in Muraturi, 27 Aug 2013 | 8858 vizualizari

 

Este o reteta simpla si foarte foarte gustoasa ...:)...

 

INGREDIENTE

  • 10 kg gogosar
  • 1 kg zahar
  • 1 l otet
  • 250 g sare grunjoasa
  • 1 plic conservant
  • boabe piper si boabe de mustar (cate 1 plic din fiecare)
  • cateva foi de dafin (eu pun 4)
  • frunze de telina
  • o capatana usturoi (dupa gust)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari pentru iarna:

Se curata gogosarul de cotoare,seminte, dupa care se taie in patru si se pune intr-un bol adanc (lighean). Deasupra se toarna otetul,zaharul si toate celelalte ingrediente. Se lasa peste noapte amestecand in el de vreo 2-3 ori pana mergeti la culcare,iar a doua zi se pune intr-o galetusa (bidonas,borcan mai mare) atat gogosarul cat si zeama care si-o lasa.

Se depoziteaza apoi in camara. SUNT SUPER GUSTOSI!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mirela0911 1

28.08.2013, 09:32

buni trebuie sa fie!

luminita79 1

28.08.2013, 15:01

sunt foarte gustosi

PapaVio 1

29.08.2013, 17:48

Precis sunt minunati alaturi de o friptura!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu varza rosie, morcovi si telina