Gogosele a la Antzuka

de Georgia in Prajituri, 25 Mar 2010 | 12830 vizualizari

 

Sunt foarte gustoase si se fac cat ai bate din palme.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 1/2 cana de ulei,
  • 1/2 cana de sana sau iaurt,
  • 1 cana de zahar,
  • esenta,
  • coaja de portocala lamaie optional,
  • faina cat cuprinde,
  • o lingurita de bicarbonat stins cu otet sau praf de copt.
  • Cana sa fie de 250 ml.  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele a la Antzuka:

Batem ouale cu mixerul bine, adaugam zaharul, uleiul, bicarbonatul sau praful de copt si sana sau iaurtul.
Dupa aceea adaugam faina si amestecam, trebuie sa iasa ca aluatul de gogosi facute cu drojdie. Lasam aluatul sa se odihneasca putin. Dupa aceea formam cu mana cerculete mici pe care le prajim in uleiul incins. Cand sunt gata le pudram cu zahar pudra.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele a la Antzuka" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Dana Cristea - pusikmea 1

12.04.2010, 20:04

Ramonaky 1

24.06.2010, 18:42

as manca si eu una

nadina73 1

24.06.2010, 18:51

5 furcu si fur una

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu afine