Gogosi

de iulianacj in Dulciuri, 11 Sep 2009 | 8093 vizualizari

 

Sunt niste gogosi f pufoase

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • lapte 150 ml
  • drojdie
  • faina o jumate kg
  • zahar 50 gr
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi:

Se amesteca laptele caldut cu drojdia si cu zaharul si un pic de faina...se lasa asa 10 min..apoi se adauga ouale restul de faina si se framanta pana se desprinde aluatul de pe maini..se lasa la dospit cam o ora apoi se intinde o o foaie (pe un blat tapetat cu faina sau ulei). Cu o canita sau cana se fac forme si se mai lasa asa 15 min..apoi se prajesc in ulei incins

TIPS-URI

1

Se pun pe un servetel sa absoarba uleiul si se orneaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Bucataras 1

11.09.2009, 18:00

cred ca e vba de 500 ml? Iuli, dupa ce scrii retetele, te rog sa le mai citesti o data pentru a le corecta. Cantitaile sint foarte importante

iulianacj 1

13.09.2009, 20:23

ii cer scuze..e vorba 15o ml scz

DIANA B 1

07.02.2011, 09:33

LA MULTI ANI , Iuli !

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sarlota cu fructe de sezon