Gris cu lapte, miere si scortisoara

de laura_n in Prajituri, 13 Ian 2013 | 8613 vizualizari

 

Un dulce tare bun si aromat!

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte dulce
  • 1 canita gris
  • 3 linguri zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • o lingura miere
  • scortisoara macinata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gris cu lapte, miere si scortisoara:

Intr-un vas, am pus la fiert laptele cu zaharul vanilat. Am adaugat grisul amestecand continuu sa nu se formeze cocolase.

Am lasat sa fiarba cam 20 minute, amestecand din cand in cand. Cand a fost aproape fiert , am adaugat zaharul, am amestecat iar si am mai lasat la fiert cam 10 min, pana a inceput sa se umfle usor.

Am scos grisul in castronele, am lasat sa se raceasca un pic, apoi am presarat scortisoara si o lingura de miere.

Este o combinatie tare delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gris cu lapte, miere si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de bulion