Gris in lapte cu fructe de padure si cacao cu scortisoara

de bianca92 in Mancare copii, 27 Aug 2014 | 6812 vizualizari

 

Un mic dejun ce poate fi personalizat cu orice topping si bun pentru orice varsta.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana lapte
  • 3 linguri gris
  • 1 lingura zahar
  • mure
  • afine
  • cacao
  • scortisoara
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gris in lapte cu fructe de padure si cacao cu scortisoara:

Laptele se pune la fiert. Cand acesta incepe sa fiarba se adauga grisul si se amesteca continuu pana se ajunge la consistenta dorita (la unii le place sa fie mai moale, la altii mai tare, eu prefer varianta de mijloc). Se adauga apoi zaharul si se amesteca bine.

Se pune in farfurie si se serveste cu mure si afine si o lingurita de miere sau cu cacao,scortisoara si putin zahar presarat deasupra. Sau daca aveti alte idei puteti sa il serviti cum va place voua.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gris in lapte cu fructe de padure si cacao cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gris cu lapte si sirop de zahar ars