Gulas de cartofi

de Nadyne in Mancaruri de post, 23 Noi 2016 | 19540 vizualizari

 

Este o mancare pe cat de simplu de preparat, pe atat de gustoasa si potrivita in zilele de post.

 

INGREDIENTE

  • 1,2 kg cartofi
  • 3 ardei grasi
  • 6 cepe mari
  • 1 legatura patrunjel sau marar
  • 1 lingurita paprika ardei dulce
  • 1/2 lingurita paprika iute
  • 1 1/2 lingurita chimen
  • putin cimbru
  • 2 foi dafin
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de cartofi:

     Ceapa curatata si spalata se taie pestisori si se caleste in cateva linguri de ulei, turnand din cand in cand cate putina apa calda, pana se inmoaie bine si formeaza un sos.

     Adaugam ardeii spalati, curatati si taiati fasii nu foarte subtiri.

     Lasam legumele la calit cateva minute, adaugam boiaua, cimbrul, chimenul, foile de dafin si apoi cartofii taiati cubulete.

     Turnam apa cat sa acopere legumele si lasam sa fiarba pana cand cartofii sunt bine patrunsi.

     La final, adaugam pasta de tomate si verdeata tocata marunt.

     Servim cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

24.11.2016, 20:45

Cred ca a iesit o bunatate!

Nadyne 1

26.11.2016, 09:16

Bun, intr-adevar! Si simplu de preparat. Multumesc!

diaconta 1

30.11.2016, 21:46

Minunat gulasul tau

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu ciuperci si cartofi