Guvide prajit

de ionela2682 in Peste, 25 Mai 2011 | 9603 vizualizari

 

Pentru ca Marea Neagra este aproape Guvidele este un peste omniprezent din galantarele pescariilor de pe aici!

 

INGREDIENTE

  • guvide
  • 1 ou
  • faina
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guvide prajit:

Guvidele se curata de intestine,se spala bine,se sareaza si pipereaza

-se trece prin ou batut si dupa prin faina

-se prajesc in ulei incins

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Guvide prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

ionela2682 1

06.08.2011, 13:47

oo..mari,mari..ce pofta imi este ..nu am mai facut de mult!!

DIANA B 1

06.08.2011, 13:56

Guvidele e pestele acela pe care-l savuram cu totii pe plaja ? , micuti , crocanti si serviti cu suc de lamaie ?
Ce pofta mi-ai facut , Ioneloooooooooo ... cred ca scot si eu ceva peste din congelator , ca altu' n-am ... si pun si de-o mamaliga

ionela2682 1

06.08.2011, 14:02

Nu Oneste..nu sunt aceia..Guvidele este un peste din Marea Neagra...la pescarii il gasesti sau la pescari!!dar sincer eu doar in Dobrogea am vazut!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Guvizi cu sos picant