Guvizi crocanti si picanti

de vero_closca in Peste, 7 Iul 2010 | 8091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg guvizi
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • rozmarin pudra
  • faina
  • 3 catei usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 50 ml ulei
  • dovlecei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guvizi crocanti si picanti:

Se curata si se spala guvizii apoi se presara cu sare,piper,rozmarin si boia iute. Se dau prin faina si se prajesc in ulei incins pana devin aurii si crocanti.

Dovleceii se spala,se usuca,se taie felii putin mai groase si se prajesc la foc iute. Patrunjelul spalat se pune intr-un vas mai inalt impreuna cu usturoiul,uleiul,sucul de lamaie,sare si piper dupa gust si se mixeaza pana devine o pasta. Se servesc guvizii alaturi de dovlecei si sos.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Guvizi crocanti si picanti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

vero_closca 1

08.07.2010, 13:51

te astept la o portie,Silvioara!

nadina73 1

11.07.2010, 18:35

vin si eu ma astepti si pe mine?

vero_closca 1

11.07.2010, 22:18

desigur!!! cu mare placere!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius pe pat de legume