Hora cu cirese

de laura_n in Prajituri, 25 Iun 2012 | 3136 vizualizari

 

Niste cirese au incins o hora, in bucatarie la mine :) priviti hora cireselor! o deliciosenie pufoasa care se topeste in gura!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cirese
  • 500 gr faina
  • 300 gr zahar brut
  • 2 oua
  • 100 ml ulei
  • zahar vanilat
  • 2 cani lapte
  • 1 praf copt
  • 4 lg cacao
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hora cu cirese:

Se spala si se curata de samburi ciresele. Se presara un praf de zahar peste ele si se lasa deoparte.

Faina se cerne si se amesteca cu praful de copt si cu zaharul. Se adauga ouale,uleiul si se amesteca bine. La sfarsit se adauga si laptele si se desface usor compozitia.

Intr-o forma de copt, se toarna aceasta compozitie, oprind cateva linguri din ea. Restul de compozitie se amesteca cu cacaosi se toarna deasupra, amestecand usor cu lingura ca niste pasi de dans :))

La sfarsit se adauga ciresele, si se toarna deasupra sucul lasat de acestea.

Se coace in cuptorul incins, cam 40 min. Iese foarte inalta si pufoasa. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Hora cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

mamaieelena 1

25.06.2012, 23:22

bun,bun

Rocsi 1

25.06.2012, 23:40

Daaaaa, imi place

laura_n 1

26.06.2012, 08:15

deci,largim hora si papam tot ) va multumesc mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cirese