Hribi cu ceapa si usturoi

de Bucataras Medi in Mancaruri de post, 14 Dec 2010 | 34064 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g hribi
  • 1 ceapa mai mare
  • 3-4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • boia de ardei dulce/picanta
  • patrunjel verde
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hribi cu ceapa si usturoi:

Ceapa taiata julien si usturoiul taiat feliute se soteaza in putin ulei.Se adauga putina boia dulce (sau picanta-dupa preferinte)apoi hribii  si lasam la inabusit circa 10 min dupa care  stingem totul cu o cana cu apa.Lasam sa fiarba totul la foc potrivit, sub capac circa 30-40 min. dupa care condimentam cu sare si piper dupa gust .Asezonam cu patrunjel verde.Se poate servi ca atare , ca garnitura sau cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hribi cu ceapa si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (69)

Sylvia 1

19.12.2010, 10:37

Medi viiiiiiiiiiiin

Bucataras Medi 1

19.12.2010, 14:48

Sylvia, te assssssssssssstept cu drag....................

Ina 1

19.12.2010, 17:19

Nu ma intereseaza: mai faci o portie Vin la masa la tine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de vara cu mamaliguta