Hummus cu avocado

de Ela68 in Vegan / Raw vegan, 6 Ian 2014 | 27801 vizualizari

 

Un aperitiv extrem de usor de realizat si foarte gustos. Imi pare rau ca am descoperit atat de tarziu faptul ca avocado poate fi atat de bun in diverse combinatii. Mare grija insa, consumat in cantitati mari pot aparea riscuri medicale.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr naut fiert ( sau 1 cutie de naut )
  • 1 avocado bine copt curatat de coajasi taiat felii
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • 1 legatura mica de patrunjel ( tocata mare )
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1/4 lingurita sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingurita pasta susan
  • 4 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus cu avocado:

Am avut o punguta de naut pe care am lasat-o 16 ore la inmuiat, apoi am fiert nautul aproximativ o ora. Din 200 grame am facut aceasta pasta, iar din restul am preparat falafel. Punem in blender toate ingredientele si le mixam pana ce obtinem o pasta fina. Pastram la frigider pana la servire. Se serveste cu painica prajita sau pasca din grau integral. 

TIPS-URI

1

recomand nautul la cutie, pasta iese mult mai fina,

Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus cu avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Lia_ 1

07.01.2014, 20:17

sunt inca nehotarata daca sa il fac, din motive de sot

Ela68 1

07.01.2014, 21:11

il faci pentru tine Lia

monik80 1

18.03.2015, 22:36

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de humus cu leurda