Iahnie de fasole cu carnati afumati

de Zamfira in Porc, 23 Sep 2012 | 19935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • carnat afumat
  • 4-5 catei usturoi
  • sare, piper
  • boia dulce
  • ulei
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu carnati afumati:

Am lasat fasolea la inmuiat peste noapte si a doua zi am fiert-o schimband apa de trei ori. Cand fasolea a fiert, am strecurat-o si am pastrat o mica cantitate din zeama. Am curatat ceapa, ardeiul si le-am tocat marunt. Rosiile le-am taiat cubulete, iar usturoiul l-am pisat. Am calit ceapa, ardeiul si carnatii taiati rondele, am adaugat boia dulce, sare, piper, rosiile si fasolea fiarta. Peste toate turnam din zeama in care a fiert fasolea si-l mai fierbem 15 minute. In final adaugam usturoiul si patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole la ceaun