Iahnie de fasole cu sos de ardei si rosii

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 28 Noi 2014 | 3888 vizualizari

 

E de post,dar se poate transforma in ''de dulce''...cu ceva costita langa...

 

INGREDIENTE

  • 250 g fasole alba cu bobul lung
  • 1 borcan de 400 de g cu sos de ardei si rosii,productie proprie
  • 6 cepe
  • 1 legatura marar
  • 60 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu sos de ardei si rosii:

Alegem fasolea si o punem in apa de seara,sa se inmoaie.A doua zi o punem la fiert si schimbam apa de 3 ori.Lasam sa fiarba pana ce bobul este bine patruns.Ceapa o curatam si o taiem marunt.Punem o cratita pe foc,lasam sa se incinga,adaugam uleiul si ceapa.Calim ceapa pana devine sticloasa,adaugam si un praf de sare,apoi punem sosul de ardei si rosii,adaugam fasolea fiarta .Turnam apa in borcanul unde a fost sosul,clatim borcanul bine si adaugam in cratita apa cu restul de sos,ramas pe marginile borcanului.Presaram piper si sare daca mai este nevoie si lasam sa fiarba la foc mic cca 20-25 min.La final adaugam maraul tocat maunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu sos de ardei si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

28.11.2014, 20:04

As papa si eu.dai?vrei parmezan ?

Constelatialeu 1

28.11.2014, 20:46

Diamantoaso, mai si intrebi...iti fac un cazan pentru parmezanul ala...

Rocsi 1

28.11.2014, 21:24

Fasolica am facut si eu ieri..O bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta cu usturoi