Iepurasi

de Lau in Prajituri, 21 Apr 2011 | 3301 vizualizari

 

am avut ajutoare in bucatarie si au vrut ei sa decoreze iepurasi,

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 ml ulei
  • 300 g faina
  • 100 g iaurt
  • 200 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
  • esenta de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepurasi:

Se bat ouale cu zaharul pana se topeste. Adaugam uleiul cate putin(ca la maioneza), esenta  si iaurtul. Omogenizam, apoi adaugam faina cernuta cu praful de copt si sarea. Se amesteca bine pana se incorporeaza toata faina. Se imparte in 2 compozitia, intr-una se pune cacao si se amesteca bine.

Se ung formele cu unt si se tapeteaza cu faina si se toarna din compozitie simultan

Se dau la cuptorul incins la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepurasi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

26.04.2011, 11:27

frumosi

adry88 1

15.05.2011, 12:42

ce iepurasi draguti

gaby_gabytza 1

04.06.2011, 15:04

super frumosi vz leagai k poate fug

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciocolata, alune si visine