Iepure la cuptor

de silvianart in Iepure, 7 Ian 2017 | 12217 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc. iepure
  • 250 ml bere neagra
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei usturoi
  • 1/2 ceapa
  • piper
  • sare
  • chili
  • 100 ml otet
  • 1 litru de apa
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure la cuptor:

Cu o seara inainte, punem iepurele portionat in bucati, in apa cu otet.
A doua zi, in blender pasam ceapa, usturoi, ulei, 50 ml din bere. Amestecul il combinam cu berea ramasa, piper, sare, chili. Asezam carnea in tava si turnam amestecul.
Il dam la cuptor 1 ora, la 160 grade C, acoperit cu folie, apoi fara, a doua ora. Am folosit cuptorul electric cu ventilatorul pornit, in ultima parte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Iepure fezandat la cuptor