Ikura Sushi

de Satisfyyourcravings in Somon, 20 Oct 2014 | 4004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame orez pentru sushi
  • 3-4 linguri icre proaspete de somon
  • 1/2 cana otet din vin de orez
  • foi nori ( alge pentru sushi)
  • 1 lingurita zahar
  • putina sare
  • wasabi pentru servit
  • ghimbir murat pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ikura Sushi:

Orezul pentru sushi se fierbe conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Intr-o cratita mica, se incalzeste otetul impreuna cu zaharul si sarea, dar numai pana cand acestea se dizolva. Otetul nu trebuie sa fiarba. Se toarna peste orez si se amesteca. 

Foile nori se taie in fasii late de cativa centrimentri. Se formeaza bule de orez lunguiete, ca o corabie. Se infasoara de jur imprejur cu foi nori si se aseaza cate o lingurita de icre in fiecare sushi. 

Se consuma imediat cu wasabi si ghimbir murat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ikura Sushi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cum facem Sushi