Inghetata cu caramel

de Lau in Dulciuri, 20 Iun 2012 | 3288 vizualizari

 

by Miha,eu am pus crema de branza in loc de mascarpone

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 200 g zahar
  • 150 g crema de branza cu smantana de la delaco
  • 350 ml lapte
  • 50 g unt
  • 250ml+50 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu caramel:

Caramelizam 100 g zahar,

Cand a devenit auriu se adauga untul si 50 ml frisca lichida,se fierbe la foc mic,pana se topeste caramelul si compozitia incepe sa se ingroase,se lasa la racit

Galbenusurile le mixam cu restul de zahar pane devine ca o crema,adaugam laptele fierbinte

Punem vasul pe foc si amestecam continuu,se fierbe pana se ingroasa,se lasa la racit,

In compozitia de galbenusuri racita se adauga sosul de caramel,branza si frisca batuta,se incorporeaza usor cu o lingura cu miscari de jos in sus,

Se pune in caserole si se da la congelator pentru cateva ore,

Eu am pus bomboane boni bom in pahare si dupa care am adaugat compozitia

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu caramel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Inghetata de nutella cu stafide