Kebab libanez de pui

de RuxyRux in Pui, 23 Feb 2017 | 4164 vizualizari

 

Pasii m-au purtat astazi in bucataria Orientului, acolo unde cele mai deosebite arome si gusturi se imbina perfect intr-un adevarat rasfat culinar!
O reteta de colectie...si numarul 1200!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti mari de pui
  • 7 linguri iaurt
  • 1 lingurita condiment oriental 7 piper
  • zeama de la 3/4 lamaie
  • 1 lingurita otet de vin rosu
  • 1 lingura de Ketchup dulce
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • sare de mare dupa gust
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura ulei de susan
  • ulei de masline pentru uns gratarul
  • betisoare de frigarui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kebab libanez de pui:

Pieptul de pui se spala si se taie cubulete.

Se prepara marinata din iaurt, ketchup si restul ingredientelor sau se adauga pur si simplu pe rand, toate ingredientele peste bucatile de pui, se amesteca si se lasa la marinat o ora.

Se tin betisoarele de frigarui in ulei de susan, cat timp sta si carnea la marinat.

Se fac frigaruile, se pun pe gratarul incins si uns cu ulei de masline si se rumenesc.

O bunatate, noi am mancat cu salata tabouleh si cu salata hummus...

Daca ti-a placut reteta noastra "Kebab libanez de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mirela0911 1

26.02.2017, 15:53

Ooooo, ce bunatate!

RuxyRux 1

26.02.2017, 20:15

Multumesc Dantes!

RuxyRux 1

26.02.2017, 20:16

Miki scumpa mea...ma lasi fara cuvinte de fiecare data....este adevarat ca am o pasiune asa cum spui pentru frumosul ce ne inconjoara, chiar si in bucate iti multumesc! esti minunata!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu vinete si cartofi